Reserveren

MetQuandoo

 • Heerlijk pittige Paneer Madras gegeten, gecombineerd met een milde romig en zoet Navratan Korma. Veel keuze voor vegetariers. Mooie ambiance , lekkere stoelen en een fijne ongedwongen sfeer met super aardige bediening. De papadum vooraf en het heerlijke naanbrood erbij maakten de maaltijd helemaal af.

  Joost Tuinen
 • Heerlijk gegeten! Gaan er zeker vaker eten. Goede service, serveerster geeft goede suggesties en legt goed uit welke gerechten een aanrader zijn. De moeite waard om dit knusse restaurant uit te proberen.
  Joossie
 • Via de restaurant actie AH bij dit restaurant terechtgekomen . Keuze uit de volledige kaart m.u.v. vis. Hele vriendelijk gastvrije ontvangst in het restaurant wat een ontzettend mooie inrichting heeft. Heerlijk gegeten - genoten van diverse gerechten. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Ellen
 • De bediening was uitstekend en wij werden op onze weken bediend. Goede uitleg wat er gegeten werd en het eten was uitstekend. We zouden er graag nog een keer terug gaan en dan gewoon van de kaart kunnen eten. We weten nu wat het is en het is goed bevallen.

  Saron

MeerRecensies ?

Op Iens.nl krijgen wij gemiddeld een 8.
Deze cijfer is een gemiddelde van maar liefst 91 resencies, men kunt dus spreken van een representatief steekproef.
Het beste scoren wij op eten en service.

Bekijk voor meer resencies op iens.nl